Residentie de Lyst

Lievevrouwestraat 34, 2520 Ranst
In voorbereiding

Residentie ‘de Lyst’ ontleent haar naam aan het verleden. Arnoldus de Lyst was één van de Heren Van Ranst. Samen met Walterus de Beghen regeerde hij einde van de 12de eeuw de ruime regio.

Residentie de Lyst wordt ontwikkeld in nauw overleg met de naastgelegen apotheek. Het opzet voor deze site is het realiseren van een kleinschalige boutique residentie.
Op de gelijkvloerse verdieping zal zich slechts 1 riant 3 slaapkamer appartement (134,5m²) met terras en grote tuin bevinden.
Op de eerste verdiepingen vinden we drie appartementen:
1- 3 slaapkamer appartement (111m² + terras) en 2 - 2 slaapkamer appartementen (+/- 80m² + terras)
Op de teruggetrokken bovenste verdieping wordt een exclusieve penthouse gerealiseerd van maar liefst 170,5m² omgeven door terrassen en een groendak. Dit appartement zal beschikken over maar liefst 4 slaapkamers. De lift zal tevens rechtstreeks toekomen in dit appartement.
Onder de doorrit worden 4 gastenparkings voor de apotheek gecreëerd. Achter een poort bevindt zich voor de bewoners fietsenstalling alsook individuele parkeergelegenheid. Achteraan op het terrein wordt naast de reeds aanwezige individuele terrassen en/of tuin nog een gemeenschappelijke tuin aangelegd. Dit idee kreeg vorm n.a.v. de recente corona pandemie.

Dit project bevindt zich in voorbereidende fase.

Het project is langs gelegen in het dorpscentrum van Ranst langsheen de Lievevrouwestraat. In deze straat waar zich, in de schaduw van de kerktoren, nog heel wat handelszaken bevinden is slechts stapvoets verkeer toegestaan. Het is er bijgevolg rustig wonen. In de onmiddellijke omgeving kan je heel wat fiets en wandelpaden vinden als ook gezellige cafeetjes en restaurants op wandelafstand. De ligging is strategisch ten opzichte van openbaar vervoer, biedt goede verbinding naar Lier alsook op- en afritten van autostrades.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding oktober 2021
in commercialisatie
gerealiseerd