Residentie Bo

Kapelsesteenweg 462, 2930 Brasschaat
In voorbereiding

'Residentie BO ... C'est ci beau!'

Residentie Bo betreft een stijlvolle 'boutique' residentie bestaande uit 12 appartementen. Het kleinschalige gevoel wordt nog versterkt daar het project is opgebouwd uit 2, naast elkaar gelegen, gebouwen met telkens slechts 6 appartementen.
De architectuur is tijdloos met speelse accenten. Dit naar een ontwerp van het jonge architectenbureau Studio Noord uit Kalmthout.

Het project omvat voornamelijk 2 slaapkamer appartementen, welke allen beschikken over een ruim terras en/of tuin.
In de ondergronds verdieping vinden we ruime private bergingen. Achteraan het terrein carports, open staanplaatsen een afgesloten fietsenstalling alsook vuilnisberging.

Bij de uitwerking van het project werd rekening gehouden met duurzaamheid. Zo zal de verwarming geschieden middels geothermie gekoppeld aan vloerverwarming. Dit biedt tevens de mogelijkheid om het appartement te koelen gedurende de zomermaanden. Bovendien is elk appartement voorzien van individuele zonnepanelen én kunnen er laadpunten voorzien worden voor elektrische wagens aan de staanplaatsen en/of carports. Het project is m.a.w. volledig klaar voor de toekomst.

Status?
Het project werd volledig vergund in 2022. Weldra zal een erkend aannemer worden toegewezen en de commercialisatie worden aangevat.

Is uw interesse gewekt? Neem alvast even contact met ons op.

Het project is gelegen aan de rand van de handelskern van Mariaburg , een levendige wijk die zich uitstrekt over het grondgebied van zowel Brasschaat als Ekeren. Winkels vind je letterlijk op wandelafstand, maar ook de mooie groenen residentiële lanen, prachtige wandel- en fietsgebieden, parken, gezellige restaurants, ... Openbaar vervoer vind je praktisch voor de deur en bovendien zit je op een strategische locatie om je in geen tijd richting Antwerpen te begeven. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding mei 2022
in commercialisatie april 2023
gerealiseerd