Over ons

“Elke wolk heeft zijn Silver Lining.”

Dit fantastisch fenomeen ligt tevens aan de oorsprong van onze naam. Wij willen projecten realiseren die even uitzonderlijk zijn als dit prachtige schouwspel van de natuur.

SILVERLINE Development is een Belgische ambitieuze en dynamische investerings- en ontwikkelingsgroep.

SILVERLINE spitst zich toe op het renoveren en opsplitsen van gebouwen, het herbestemmen van gebouwen en gronden, alsook het verwerven van grondposities en realiseren van kwalitatieve nieuwbouwprojecten, zowel binnenstedelijk als in de periferie. Onze groep is dan ook opgesplitst in een afdeling ‘Projectontwikkeling’ – ‘Herontwikkeling’ als ‘Investeringen’.

Het totale project- en analyseproces gebeurt intern: van “concept”-ontwikkeling tot “project”- ontwikkeling. Samen met een vast team van partners en medewerkers staat SILVERLINE garant voor kwaliteit.

Klanttevredenheid is dan ook ons hoogste doel. SILVERLINE Development kan tevens bouwen op een solide financiële structuur en vormt hierdoor een stabiele en betrouwbare partij. Eén van de aandeelhouders is immers Stijn Van Rompay, een begenadigd ondernemer uit de pharmaceutische sector met o.a. succesverhalen als Docpharma, Uteron pharma, Alter pharma, …

Heeft U een opbrengsteigendom, een grond met ontwikkelingspotentieel of een renovatieproject en wil U dit graag verkopen aan een betrouwbare partij? Zoekt U een betrouwbare partner om, samen met U, op uw terrein een project te realiseren? Heeft U interesse in de aankoop van een kwalitatief nieuwbouw- of renovatieappartement of woning, voor Uzelf of als investering?

Aarzel zeker niet van ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek of kennismaking. Alle dossiers worden grondig bestudeerd en met U teruggekoppeld.

Silverline Development? We horen graag van U!

 
Image

Evert Van Bogaert


Image

Carlo Claessens


Image

Stijn Van Rompay