Residentie Bogaerts II

Edegemsestraat 11, 2640 Mortsel
In commercialisatie

Aan het begin van de Edegemsestraat, hartje Mortsel, vinden we dit prachtige en solide gebouw dat dateert uit 1956 en werd opgetopt met een extra bouwlaag in 1966.
Het gebouw is van de hand van wijlen architect J. Bogaerts, een architect die zelf woonachtig was op de Mechelsesteenweg en de hoek van de Floralaan. (zie residentie Bogaerts I op deze website)

Alle appartementen hebben een oppervlakte van 81,55m² en beschikken bovendien over een terrasje voor als achteraan. De appartementen op de derde verdieping zijn 3m² groter daar ze enkel achteraan over een terras beschikken.
Alle appartementen genieten een functionele indeling: ruime inkomhal, leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, technische berging alsook apart toilet. In de slaapkamers worden door ons reeds enkele maatkasten voorzien.
De appartementen worden volledig gestript en gerenoveerd naar hedendaags comfort met kwalitatieve materialen. Conforme elektriciteitskeuring wordt voorzien.
Het dak wordt tevens vernieuwd en geïsoleerd conform de normen en de gemene delen opnieuw geschilderd.
In dit project zijn nog slechts 2 appartementen beschikbaar.

AAA-ligging in het hart van Mortsel. Alle winkels, park, markt, openbaar vervoer, scholen, ... bevinden zich op wandelafstand. Residentie Bogaerts II geniet dan ook een mobiscore van maar liefst 8,9/10. Om de hoek bevindt zich een publieke parking, over het gebouw een groen parkje. Wil U graag wonen in een hedendaags en kwalitatief gerenoveerd appartement in een degelijk gebouw op een topligging? Dan bent U bij Residentie Bogaerts II aan het juiste adres.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding juli 2020
in commercialisatie juli 2022
gerealiseerd