Residentie DD

Generaal Eisenhowerlei 44 , 2140 Borgerhout
In voorbereiding

Residentie 'DD’ ontleent haar naam aan de Amerikaanse generaal Dwight David Eisenhower. Hij was de opperbevelhebber van de geallieerde strijdkrachten in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog en eveneens de 34ste president van de Verenigde Staten (1953-1961). De Generaal Eisenhowerlei werd dan ook naar hem vernoemd.
Achter de klassieke en stijlvolle gevel anno 1935 vinden we een hedendaags renovatieproject bestaande uit 3 hippe en ruime één slaapkamer - stadsappartementen.

De inkomhal is riant en voorzien van authentieke betegeling.
Ook de authentieke trappenhal, enkele schouwen alsook moluren blijven behouden. Niet enkel het gebouw, maar ook de individuele appartementen zijn dus telkens uniek in hun soort.

De werken werden aangevat zomer 2022.

Het appartementsgebouw is gelegen in een rustige buurt te Borgerhout (intra muros) op een boogscheut van het centraal station, het “Laar” met het prachtige districtshuis alsook het heraangelegde Moorkensplein. De bekende buurt “Zurenborg” bevindt zich op fietsafstand en het openbaar vervoer nabij. De buurt is erg levendig, telt talrijke statige panden uit de interbellumperiode, en recentelijk vestigden zich hier enkele hippe restaurants en barretjes. Winkels en scholen op wandelafstand. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding oktober 2021
in commercialisatie
gerealiseerd