HS 23-25

Halenstraat 23, 2140 Borgerhout
In voorbereiding

Achter deze twee statige gevels nabij Park Spoor Noord en toekomstig de doorgang naar de nieuwe slachthuissite schuilen tal van authentieke elementen.
Beide gebouwen zullen gerestaureerd worden met de grootste zorg en respect voor het verleden.
HS 23 werd in 1956 omgevormd tot drie appartementen middels vergunning.
HS 25 werd in 2014 geregulariseerd tot 2 appartementen alsook 2 studentenkamers met gemeenschappelijke keuken en sanitaire voorzieningen.
Na een duurzame renovatie zullen de individuele kavels te koop worden aangeboden. Een buitenkans voor wie een prachtig doch betaalbaar appartement en/of belegging zoekt met oog op meerwaarde voor de toekomst.

De Halenstraat werd recentelijk volledig heraangelegd en is slechts aan één zijde bebouwd. Aan de overzijde bevindt zich een uitloper van Park Spoor Noord met twee prachtig gerenoveerde watertorens uit 1898. Een open en groen zicht is dus gegarandeerd. Openbaar vervoer bevindt zich aan de overzijde van de straat, op- en afritten van de autostrade bevinden zich op een boogscheut. Ook de campus van de KDG - Pothoek, het sportpaleis en enkele leuke buurtwinkels bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. De ligging geniet hierdoor een mobiscore van maar liefst 9,8/10. Kanttekening: In de onmiddellijke omgeving staan tal van grote stadsvernieuwingsprojecten op til waardoor de buurt een enorme evolutie zal ondergaan. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding september 2020
in commercialisatie
gerealiseerd