La Cérisette

Bredabaan 961, 2930 Brasschaat
Gerealiseerd

Langsheen de Bredabaan in Maria-Ter-Heide, zullen op plaats waar voorheen het in de omgeving gekende restaurant 'La Cérisette' gevestigd was, 8 ruime BEN appartementen opgetrokken worden.
Zowel vooraan als achteraan biedt deze residentie, welke de naam 'La Cérisette' verder zal zetten, zicht op groen.
Elk appartement beschikt over een eigen vuilnisberging, een carport en extra aangrenzende private (fietsen)berging.
Je mag het gerust een 'boutique' residentie noemen voor zij die niet op zoek zijn naar een standaard nieuwbouwproject.

De residentie zelf beschikt beschikt over een verhoogde plint waardoor het appartement op de gelijkvloerse verdieping vooraan zich niet op troittoir-niveau bevindt.

Het gelijkvloersappartement achteraan beschikt dan weer over een riante tuin met rechtstreekse toegang tot de tuinberging en carport.
Op de verdiepingen vinden we telkens een ruim appartement met 1,2 of 3 slaapkamers en mooie terrassen.

Elk appartement beschikt over een privatieve vuilnisberging alsook een extra ruime berging grenzend aan de carport. Om het helemaal af te maken is er bovendien ook nog een ruime gemeenschappelijke, doch afgesloten, fietsenstalling aanwezig.

Kernwoorden in dit project: hoge plafonds (2,8m) , stijlvolle architectuur, licht en zicht,laag E-peil en groen.

Voor de kopers die aan de wettelijke voorwaarden voldoen, kan het project vallen onder het regime van 6% BTW in het kader van afbraak-heropbouw.

Dit project werd opgeleverd in juni 2023 en volledig uitverkocht.
Er zijn echter nog wel 2 overdekte carports met bijhorende berging beschikbaar. Contacteer ons gerust bij eventuele interesse.

Maria-Ter-Heide is een wijk van de gemeente Brasschaat. Het centrum van Maria-Ter-Heide met bakker, slager, supermarkt, apotheek, … liggen op wandelafstand. De dorpskern van Brasschaat ligt op enkele minuten met de wagen. Openbaar vervoer vind je in de onmiddellijke omgeving. Ook de op- en afrit Sint-Job-In't-Goor (E19) ligt op enkele minuten rijden. De ligging is dus uiterst centraal. Hou je van wandelen en fietsen? Dan ben je ook hier aan het goede adres. Talrijke fiets- en wandelpaden leiden je naar o.a. het Mikhof, Ford van Brasschaat, de golfclub, … Kortom goed wonen in residentie La Cérisette. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding juni 2020
in commercialisatie maart 2021
gerealiseerd juni 2023