The Silver Residence

Eethuisstraat 99 -107 + Stanislas Meeuslei 6 , 2900 Schoten
In commercialisatie

The Silver Residence te Schoten is een hedendaags project met stijlvolle uitstraling. Het project zal bestaan uit 16 ruime 1, 2 alsook 3 slaapkamer appartementen langsheen de Eethuisstraat alsook 1 woning aan de Stanislas Meeuslei.
Het project is volledig onderkelderd, waardoor er ondergrondse bergingen, staanplaatsen alsook fietsenstalling beschikbaar zijn.
De naam van de residentie verwijst naar de strakke grijze gevelsteen, met uiteraard een knipoog naar onze eigen bedrijfsnaam.
Het project zal sleutel-op-de-deur verkocht worden met budgetten voor vloeren, sanitair en keukens waardoor U uw toekomstig appartement of woning nog volgens eigen smaak en wens kan laten afwerken.
Voor de kopers die aan de wettelijke voorwaarden voldoen, kan het project vallen onder de 6% BTW regelgeving i.f.v. afbraak - heropbouw.

Meer informatie kan U alvast vinden via http://www.silver-residence.be
Heeft U alvast interesse? Bezorg ons alvast je coördinaten en we houden je als eerste op de hoogte.

Het project is gelegen in de wijk Den Deuzeld, dat al in 1232 gekend was als Diselacker en later Doeselt, Dueselt, Duiselt, Deusels. De naam van dit voormalig gehucht zou komen van Donsele, zoals het riviertje Klein Schijn, toen heette. Het project ligt op grondgebied Schoten en biedt gemakkelijke verbinding naar het dorp van Schoten, het Cogelspark en Bouckenborgpark, alsook de Bredabaan met haar vele winkels. Met de wagen geraak je vlot naar Antwerpen via de Metropoolstraat of de E19. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding juni 2019
in commercialisatie oktober 2020
gerealiseerd