’t Hof Van Laar

Laar 93, 2180 Ekeren
In commercialisatie

Op de hoek van het Laar en de Eduard Waghemansbrug te Ekeren verrijst weldra de stijlvolle en strakke nieuwbouwresidentie 't Hof van Laar.
15 BEN appartementen verspreid over 3 bouwlagen met oppervlaktes tussen 80m² en 152m² en telkens voorzien van een aangenaam terras en/of tuin.
Alle appartementen genieten een functionele indeling, tellen zowel 1, 2 als 3 slaapkamers en hebben zicht op groen.
Het lastenboek biedt verder een kwalitatieve afwerking aan en geeft U de mogelijkheid Uw appartement naar eigen smaak af te werken.
Het project kan, voor zij die voldoen aan de voorwaarden, vallen onder het 6% BTW regime van afbraak-heropbouw.

Meer info over het project kan je terugvinden via www.thofvanlaar.be
De commercialisatie werd aangevat april 2021 en intussen werden reeds heel wat appartementen verkocht.
De werken zelf worden geraamd te starten na de zomer van 2021 en zullen uitgevoerd worden door een kwalitatief aannemer volgens het sleutel op de deur principe.

Het Laar is een groene straat grenzend aan de Laarsebeek en maakt deel uit van de gegeerde Sint-Lucaswijk te Ekeren. Van hieruit vinden fietsers hun route langs de fiets-o-strade, treinreizigers komen vlot aan het station van Ekeren, vlakbij ligt de Kapelsesteenweg met winkels, scholen, openbaar vervoer, en oprit 5 E19-RING-Havenweg. Wandelaars verpozen in het natuurgebied 'de Oude Landen' of in het 'Park de Bist'.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding december 2019
in commercialisatie april 2021
gerealiseerd