Silsburg Gardens

Herentalsebaan 594 , 2100 Deurne
In commercialisatie

Op een uitstekende locatie, op de grens van Deurne en Borsbeek, ontwikkelt Silverline Development 28 appartementen verdeeld over 4 kleinschalige gebouwen, waarvan 3 tuinpaviljoenen, op een groen binnengebied .
De appartementen worden gekenmerkt door hun hedendaagse architectuur, van de hand van POLO-architecten, gunstig E-peil, hernieuwbare energie (zonnepanelen), functionele indeling en uiteraard unieke ligging in een groen rustig kader.
Het binnengebied grenst aan het permanent groen van de gekende begraafplaats Silsburg.
De appartementen tellen zowel 1, 2 als 3 slaapkamers en beschikken allen over een aangenaam terras.
De werken zullen aangevat werden aangevat in september '20 en worden gerealiseerd door aannemer Huybregts-Reynders volgens het sleutel-op-de-deur principe.
Hoe vroeger U overgaat tot aankoop, hoe meer U het appartement nog aan uw wensen kan aanpassen.
Meer info over dit project kan U vinden via de projectwebsite http://www.silsburg-gardens.be

Residentie Silsburg Gardens is gelegen op een gemakkelijk bereikbare locatie. Dankzij de tramhalte op wandelafstand, ben je in een mum van tijd in hartje Antwerpen. De winkels van de heraangelegde Herentalsebaan, maar tegen de oplevering ook de grootste Albert Heijn van Vlaanderen, bevinden zich tevens op wandelafstand. Sportpark Ruggeveld en provinciaal domein Rivierenhof bevinden zich dan weer op fietsafstand. Daarnaast zijn de verschillende verbindingswegen in de buurt gemakkelijk bereikbaar. Wonen in residentie Silsburg Gardens staat dan ook voor kiezen voor een aangename thuis in een oase van rust op een boogscheut van Antwerpen-Centrum. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding mei 2018
in commercialisatie november 2019
gerealiseerd