Residentie Campus

Lange Winkelstraat 10, Antwerpen
Gerealiseerd

Hedendaags nieuwbouwproject/beleggingsproject in het hart van de Antwerpse studentenbuurt tegenover de ingang van de Universiteit.

Dit project bestaat uit twee woonblokken. Het eerste woonblok zal bestaan uit 19 studio-appartementen en 1 één-slaapkamer appartement. Bovendien is het project voorzien van twee ondergrondse parkeerniveau’s. Het gebouw is voorzien van een lift en fietsenberging is tevens aanwezig.

Alle woonentiteiten zijn voorzien van een kwalitatieve afwerking, een plafondhoogte van 2,60m en beschikken nagenoeg allen over een terras en/of tuintje. Het tweede woonblok bestaat uit 9 ruime studentenkamers die elk over hun eigen sanitaire voorziening beschikken. Onderaan is een riante gemeenschappelijke keuken met zicht op de binnentuin als ook een ruime fietsenberging.

Antwerpen telt vandaag ruim 45.000 studenten, waarvan een groot aantal kot-studenten. Sinds de associatie van de Universiteit van Antwerpen met de 4 grote hogescholen groeit niet alleen het aantal opleidingen, maar ook het aantal studenten gestaag. Het betreft een stabiele, veilige en rendabele investering met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Door de ligging is een 100% bezettingsgraad bij verhuring gegarandeerd.
Alle studio's en kamers werden verkocht. Er zijn nog wel enkele ondergrondse staanplaatsen beschikbaar.

De werken werden aangevat november 2017. Oplevering vond plaats juli 2019. De aannemer die de werken realiseerde was Bouwwerken Vermeiren uit Schoten.

Langsheen de Lange Winkelstraat bevindt zich het eerste woonblok. Langsheen de Grote Kauwenberg bevindt zich het tweede woonblok.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding maart 2017
in commercialisatie november 2017
gerealiseerd Juli 2019