Residentie Beirendonck

Oude baan 27, Zandhoven
Gerealiseerd

Hedendaags en tijdloos nieuwbouwproject bestaande uit 9 appartementen , enkele carports alsook staanplaatsen, fietsenstalling en 9 kelderbergingen.

Het project omvat zowel ruime 1-, 2- als 3 slaapkamer appartementen welke een optimaal leefcomfort garanderen door de riante terrassen, de functionele architectuur als ook de grote raampartijen. Het project kijkt achteraan uit op agrarisch gebied. Dit project is tevens voorzien van een lift en er werd rekening gehouden met de toegankelijkheid. De afwerking is sleutel-op-de-deur en biedt U nog tal van afwerkingsmogelijkheden en keuzes.

De afbraakwerken werden reeds uitgevoerd. De bouwwerken werden aangevat zomer 2020.

Meer informatie over dit project kan U terugvinden op de projectwebsite: www.residentie-beirendonck.be

Het project is gelegen in de Antwerpse gemeente Zandhoven. In de onmiddellijke omgeving kan je heel wat fiets en wandelpaden vinden als ook gezellige en gekende restaurants en winkels. Achteraan kijkt het project uit op agrarisch gebied. Permanent groen m.a.w. verzekerd. De ligging is strategisch ten opzichte van de op en afritten van zowel de E34 als de E313, doch ver genoeg om er geen hinder van te ondervinden.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding januari 2019
in commercialisatie januari 2020
gerealiseerd december 2021