De Groene Weg

Groeneweg 4, 2400 Mol
In voorbereiding

Op een uitstekende locatie op een steenworp van het centrum van de gemeente Mol vinden we binnenkort 'Residentie De Groene Weg'.
Residentie De Groene Weg , betreft een parkresidentie, welke staat voor kwalitatief wonen in het groen. Er wordt dan ook maximaal ingezet op het behoud van de huidige haag rondom het terrein alsook vele prachtige loofbomen.
D&A architecten uit Lommel tekende een hedendaags ontwerp bestaande uit 4 woonblokken.
Aan de zijde van de Turnhoutsebaan zullen 3 blokken met villa appartementen opgetrokken worden: Villa Flora I , II en III verwijzend naar de bestaande directeurswoning, welke zal gerenoveerd worden met respect voor de aanwezige authentieke elementen en een handels/kantoor bestemming zal toegewezen krijgen.
Achteraan komt een groter woonblok, residentie Mollenhof , genaamd naar het voormalige hotel dat er tot 2014 gevestigd was. Dit woonblok wordt in gelijkaardige architectuur opgetrokken teneinde uniformiteit van het project te garanderen.
De 4 blokken worden ondergronds met elkaar verbonden middels een ondergrondse parking. Tussen de villa-appartementen en residentie Mollenhof wordt een pleinfunctie gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en het aangenaam toeven is.
Het project bevindt zich momenteel in voorbereidingsfase en zal bestaan uit een mix van appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers.

Residentie De Groene Weg is gelegen te Mol, de op één na grootste gemeente van de provincie Antwerpen, na de stad Antwerpen. Mol is een bruisende gemeente met een aantrekkelijk winkelcentrum met een mix van lokale shops en ketens. Er zijn talrijke horecazaken waar het gezellig toeven is. Mol staat ook gekend om zijn groen karakter. In de omgeving kan je dan ook talrijke prachtige wandelingen en fietstochten maken. Wist je dat 1 op de 2 toeristen uit de Provincie Antwerpen overnacht in Mol? Residentie De Groene Weg ligt op wandelafstand van het winkelcentrum en het station. In de onmiddellijke omgeving vinden we tevens scholen, cultureel aanbod, AZ Mol, ... De ligging geniet dan ook een Mobiscore van 8,3/10.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding september 2019
in commercialisatie
gerealiseerd