Zurenborg Tower

Plantin en Moretuslei 174, Antwerpen
Te huur

Het project ‘Zurenborg Tower’ ontleent haar naam aan de hippe en levendige wijk Zurenborg waaraan deze residentie grenst. Het betreft één van de mooiste wijken van Antwerpen met de gekende Cogels Osylei, de gezellige Dageraadplaats en talloze art nouveau woningen. Tevens telt de wijk talloze kwalitatieve restaurants en ligt Berchem Station op wandelafstand. Het woord ‘Tower’ komt uiteraard voort uit de 9 bouwlagen die dit statige gebouw telt. Iedereen die de stad Antwerpen binnenrijdt via de Plantin Moretuslei kent dit iconisch gebouw.

Het project bestaat uit 43 appartementen (mix van studio’s, 1,2 en 3 slaapkamer appartementen) alsook één commerciële ruimte. Ondergronds vinden we niet alleen bergingen maar ook enkele staanplaatsen.
Systematisch vernieuwen we studio's en appartementen en pakken we op termijn ook de gemene delen (hallen, gevel en ramen voorzijde aan) teneinde van dit gebouw een kwalitatief project te maken.

Heeft U interesse om een studio of appartement te huren? Neem dan even contact met ons op via info@silverlinedevelopment.be

Het project is gelegen op de hoek van de Plantin Moretuslei en de Bosduifstraat te Antwerpen. De Plantin Moretuslei wordt in de loop van 2019 heraangelegd tot een statige groene boulevard met brede fietspaden. De Bosduifstraat is een rustige statige straat die je recht de Zurenborgwijk inloodst naar de Dageraadplaats. De ligging is strategisch ten opzichte van openbaar vervoer alsook de op en afritten van de autostrade, doch ver genoeg om er geen hinder van te ondervinden.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding ... 2018
in commercialisatie
gerealiseerd