Koninklijke Building

Koninklijkelaan 1, Berchem
Gerealiseerd

Het gebouw 'Koninklijke Building' ontleent zijn naam aan de stijlvolle en groene boulevard waaraan deze residentie gelegen is. Het betreft een gebouw uit de jaren '60 dat in stijlvolle architectuur werd opgetrokken en bestaat uit 16 ruime appartementen.
Dit gebouw werd uit onze portefeuille verkocht september 2020.

De Koninklijke Building is een landmark voor iedereen die vanuit Antwerpen de Grote Steenweg komt opgereden.

Het gebouw telt 9 bouwlagen, die vanaf de eerste verdieping telkens 2 ruime appartementen omvatten.
Op de gelijkvloerse verdieping werden 6 ruime garageboxen voorzien. Op 30 meter van het gebouw beschikken we tevens nog over 9 ruime ondergrondse staanplaatsen teneinde alle bewoners van parking te kunnen voorzien.

De appartementen kijken ofwel op het Brilschanspark ofwel op de groene Koninklijkelaan en tellen telkens 2 slaapkamers alsook een terras.
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we nog een berging per appartement alsook de technische ruimte.
Voor wie centraal wenst te wonen op een uitstekende locatie qua bereikbaarheid doch met zicht op groen, zeker een aanrader.

Op een uiterst residentiële ligging te Berchem, nl. de hoek van de Koninklijkelaan en de Grote Steenweg, vinden we dit statige gebouw uit de jaren '60. Het gebouw is gelegen op rand van de wijk Pulhof, een prachtige ligging, op wandelafstand van het Middelheimpark alsook het Nachtegalenpark. Openbaar vervoer vindt men voor de deur. De stad bevindt zich op fietsafstand. Diverse buurtwinkels zijn o.a. te vinden aan de Strijdhoflaan. Ook scholen en ziekenhuizen bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. De ontsluiting naar diverse grote invalswegen is perfect. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding februari 2019
in commercialisatie
gerealiseerd