Residentie J&W

Nottebohmstraat 45, Antwerpen
Gerealiseerd

Residentie ‘J&W’ ontleent haar naam aan de gebroeders Jan & Willem Nottebohm die zich in 1811 in Antwerpen vestigden. Achter de klassieke en stijlvolle gevel vinden we een hedendaags renovatieproject bestaande uit 3 exclusieve appartementen.

Het project bestaat uit een gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers en bureau; een appartement met 1 slaapkamer vol authentieke elementen en plafonds van 3,6m hoog alsook een appartement met 1 slaapkamer en mezzanine. De gevel ademt de grandeur van vroeger en is opgetrokken in franse Zandsteen. De inkomhal is riant en voorzien van authentieke betegeling.

Alle appartementen worden voorzien van nieuwe parketvloeren, luxueuze badkamers en exlusieve maatkeukens met composieten werkbladen en design toestellen. De afwerking is sleutel-op-de-deur.

De werken werden aangevat oktober 2017. Opgeleverd maart 2018.

Het project is gelegen in hartje Zurenborg op wandelafstand van de hippe Dageraadplaats. In de onmiddellijke omgeving kan je heel wat fiets en wandelpaden vinden als ook gezellige en gekende restaurants en winkels. De straat werd in 1883 aangelegd en genoemd naar de gebroeders Jan en Willem Nottebohm uit Westfalen, die zich in 1811 in Antwerpen vestigden en hier een belangrijke handelsfirma stichtten. De nazaten van deze familie hebben belangrijke investeringen gedaan in deze straat, en realiseerden grote ensembles van burgerhuizen in neoclassicistische stijl. De Nottebohmstraat is een doodlopende straat, m.a.w. rust verzekerd. De ligging is strategisch ten opzichte van openbaar vervoer alsook de op- en afritten van de autostrade, doch ver genoeg om er geen hinder van te ondervinden.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding ... 2017
in commercialisatie oktober 2017
gerealiseerd maart 2018