Permeke House

Rotterdamstraat 84, Antwerpen
Gerealiseerd

Dit eigendom dateert uit 1903 en werd destijds gerealiseerd als luxueuze herenwoning.
Na jaren van 'leegstand' en verwaarlozing kochten wij deze verborgen parel aanvang 2019 om haar in ere te herstellen.
Met respect voor de authentieke elementen doch met oog voor hedendaags comfort werd deze woning omgevormd tot de prachtige herenwoning van weleer.
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 240m² en telt 6 ruime slaapkamers , 2 riante badkamers, een dressing, alsook een riante leefruimte met diningroom en open keuken. De woning is tevens voorzien van een prachtige stadstuin met zuidwest-oriëntatie van +/- 75m². De woning is bovendien energiezuinig en onderkelderd. Licht, luxe ,hoge plafonds en kwalitatieve materialen vormen de kernwoorden van dit project.
De werken werden aangevat maart 2019 en werden opgeleverd in december 2019.
Zie je jezelf ook wel wonen in deze woning? Goed nieuws! Dit eigendom wordt te huur aangeboden onder de vorm van co-housing. Neem gerust een kijkje op http://www.houseofco.eu/ en overtuig jezelf.

Uiterst centrale ligging in het centrum van Antwerpen. De woning ligt op 2 stappen van het Coninckplein en de befaamde Permeke-bibliotheek. Ook het centraal station, het heraangelegde Operaplein en de Keizerlei liggen op wandelafstand. De buurt ondergaat momenteel in sneltreinvaart een metamorfose en biedt zeker opwaarts potentieel naar de toekomst.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding februari 2019
in commercialisatie januari 2020
gerealiseerd december 2019