Residentie Geerts

Varenlaan 11, 2610 Wilrijk
Gerealiseerd

'Residentie Geerts' ontleent haar naam aan de aannemer Frans Geerts die in 1913 dit gebouw in eclectische stijl op trok.
Frans Geerts realiseerde voor de eerste wereldoorlog heel wat gebouwen in de omgeving van park Den Brandt, waarvan een vijftal in de Varenlaan.
Residentie Geerts omvat 4 comfortabele en functionele 1 slaapkamer appartementen met vooraan zicht op de groene volkstuintjes.
Het gebouw werd tot in de puntjes gerenoveerd met respect voor de talloze authentieke elementen die nog in prachtige toestand verkeerden, doch mits het voorzien van hedendaags comfort. Zo werd het dak geïsoleerd conform de laatste normen, werden alle leidingen vernieuwd en gekeurd vanaf de meter, uitstekend isolerende beglazing geplaatst, mooie maatkeukens, functionele badkamers, …
Alle appartementen beschikken tevens over een individuele ruime kelderberging.
Uitverkocht.

De Varenlaan maakt deel uit van de Nieuw-Parkwijk "Den Brandt". De straat vormt een kort rechtlijnig tracé dat de kruising van de Eglantierlaan en Della Faillelaan verbindt met de Kruishofstraat en vormt de noordelijke begrenzing van de prestigieuze villaparkwijk 'Den Brandt". Qua mobiscore zit je hier alvast uitstekend met 9,1/10. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding mei 2019
in commercialisatie mei 2021
gerealiseerd mei 2020