Residentie Katerheide II

Willy Staeslei 22, Antwerpen
Gerealiseerd

Residentie ‘Katerheide II’ ontleent haar naam aan de Katerheide waarop in de 19de/20ste eeuw de wijk Sint-Mariaburg gesticht werd door Antoon Van den Weyngaert. De wijk was van bij aanvang verspreid over de gemeenten Ekeren en Brasschaat. De wijk (voor de verkaveling een schaars bevolkt landbouw- en heidegebied) werd door stichter Van den Weyngaert gepromoot als een gezond ontspanningsoord (zwembad, …) voor de beter gegoede burger van Antwerpen.

Het project is gelegen in de Willy Staeslei en kijkt achteraan op een eigen groene parktuin.

Residentie Katerheide zal bestaan uit 11 appartementen (63m² t.e.m. 128m²), waarvan 2 prachtige penthouse appartementen met uitmuntende terrassen.

Alle appartementen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking waarin U zelf nog de hand hebt. Op deze manier kan U uw appartement volledig naar eigen smaak en keuze afwerken. Het project is tevens voorzien van een ondergrondse parkeerverdieping waarin niet alleen autostaanplaatsen voorzien zijn, maar ook enkele individuele bergingen alsook fietsenstalling.

Het project werd opgeleverd september 2020. Dit project is volledig uitverkocht.

Het project is gelegen op het einde van de statige Willy Staeslei, een gekasseide en beboomde straat. In de onmiddellijke omgeving kan je heel wat fiets en wandelpaden vinden als ook gezellige en gekende restaurants en winkels. De straat werd rond 1900 aangelegd en heette oorspronkelijk Marialei. In 1931 werd de straat omgevormd tot Willy Staeslei, naar een inwoner uit de wijk die sneuvelde in de eerste wereldoorlog. De Willy Staeslei is een rustige straat. De ligging is strategisch ten opzichte van openbaar vervoer alsook de op en afritten van de autostrade, doch ver genoeg om er geen hinder van te ondervinden.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding maart 2018
in commercialisatie augustus 2018
gerealiseerd september 2020