Residentie Bogaerts

Mechelsesteenweg 109, 2640 Mortsel
Gerealiseerd

Op een absolute AAA-locatie in het centrum van Mortsel vinden we deze bijzonder aantrekkelijke en karaktervolle voormalige architectenwoning/koppelwoning van architect J. Bogaerts. Dit art-déco gebouw werd opgericht in de jaren ’30 en geniet een uitzonderlijke gevelbreedte van maar liefst 23 meter. Het eigendom is uniek en is het laatste eigendom in een doodlopende straat. Het gebouw geniet optimaal van zon-, en lichtinval alsook van een mooi, groen zicht over aangelegd plein en is gelegen in het verlengde van één der mooiste straten van Mortsel.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we 3 garageboxen alsook enkele bergruimtes en een praktijk-/kantoorruimte.
De kantoorruimte werd volledig onder handen genomen en is een combinatie van authentieke elementen en een strakke hedendaagse uitvoering. Ideaal voor een medisch beroep of kleine zelfstandige.
Het appartement op de eerste verdieping telt +/- 120m² en werd gerenoveerd tot een absolute parel. Marmer in de badkamer, parket in de leefruimte, authentieke tegels in de keuken... Wie houdt van luxe in een unieke setting is hier aan het juiste adres.
Het appartement op de tweede verdieping is identiek doch, werd begin jaren 2000 integraal gerenoveerd aan aangepast naar het huidig comfort. In 2021 renoveerden wij nog de badkamer, vloer leefruimte, gang en keuken en deden we nog enkele bijkomende functionele aanpassingen.
De bovenverdieping werd gesloopt om plaats te ruimen voor een prachtig hedendaags en luxueus penthouse-appartement van +/- 100m² met bijkomend een uitstekend zonneterras met frontaal zicht op park. Het appartement is voorzien van werkelijk alle hedendaags wooncomfort. Deze werken werden uitgevoerd in 2020/2021.

De kantoorruimte alsook eerste verdieping werden reeds verkocht.
De tweede verdieping alsook penthouse worden verkocht door RESA VASTGOED - anthony@resa-vastgoed.be

Topligging in het centrum van Mortsel, een ‘stad’ in de rand van Antwerpen. Wie houdt van uitzonderlijk wonen in uniek art-déco kader is hier absoluut aan het juiste adres. Heerlijke ligging op 500 m van het station van Mortsel, markt,-en stadsplein, openbaar vervoer en winkels.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding Juli 2018
in commercialisatie april 2021
gerealiseerd maart 2021