LW 52

Lodewijk Weijtenstraat 52, Schoten
Gerealiseerd

Deze ruime eengezinswoning in de gemeente Schoten wordt integraal gestript , voorzien van een grote aanbouw en in een hedendaags jasje gestoken. De woning zal voorzien zijn van een riante leefruimte, tv-hoek, open leefkeuken, berging, 4 ruime slaapkamers, een badkamer, douchekamer, wasberging alsook ruime kelder. Achteraan bevindt zich een groot terras om heerlijk te relaxen alsook een tuin.

De woning wordt voorzien van alle hedendaags comfort. Kwalitatieve materialen zoals parketvloeren, marmeraccenten, blauwe steen, aluminium ramen, design kranen, maatkeuken etc vormen de rode draad doorheen deze totaalrenovatie.

Topligging in het centrum van Schoten, een groene gemeente in de rand van Antwerpen. Wie houdt van wandelen en fietsen doch graag een uitstekende verbinding met Antwerpen geniet, zal zich hier zeker thuisvoelen. De Lodewijk Weijtenstraat is een rustige straat nabij het marktplein, het Gemeentepark en de Paalstraat. Werkelijk alles bevindt zich op wandelafstand.Meer informatie?

Share this

in voorbereiding Januari 2018
in commercialisatie September 2018
gerealiseerd Oktober 2018