Project Kleine Heide

Oudstrijderslaan 26, Vosselaar
In voorbereiding

In het centrum van Vosselaar zal Silverline een prachtig woonproject ontwikkelen in een nieuw aan te leggen park. In een eerste fase zullen 8 hedendaagse en geschakelde woningen ontwikkeld worden. Deze woningen komen vooraan uit aan het nieuw aan te leggen park en beschikken achteraan over een overdekte carport en gesloten tuinberging die grenst aan een doodlopend privatief straatje.
Door de uitgekiende architectuur van Trias-architecten beschikken alle woningen over 3 gevels en bijgevolg heel wat lichtinval.
In een tweede fase zullen 3 woonblokken met telkens 11 appartementen worden opgetrokken welke met elkaar verbonden zullen zijn door een ruime ondergrondse parking welke voorzien wordt van de nodige kelderbergingen en fietsenstalling. Nadien volgt nog een fase van 16 park-appartementen en 6 geschakelde woningen.

Het project is gelegen in de kempense gemeente Vosselaar. Vosselaar is een erg residentiële en groene gemeente die aanleunt tegen de stad Turnhout. In de onmiddellijke omgeving kan je heel wat fiets en wandelpaden vinden alsook gezellige bistrots , gekende restaurants en winkels. Het centrum van Vosselaar ligt op wandelafstand. Meer informatie?

Share this

in voorbereiding januari 2019
in commercialisatie
gerealiseerd